Op 13 juni trekken alle mama's, papa's én de leiding naar het stemhokje voor de verkiezingen.
Wil jij ook graag eens stemmen? Dat kan!

Op zondag 13 juni houden wij immers de "Dessertverkiezing 2010".
De tak die op 13 juni het meeste stemmen kan verzamelen, krijgt TWEE KEER DESSERT op een kampdag naar keuze!

Het resultaat
Er werden in totaal 225 stemmen uitgebracht, waarvan een aantal niet in overeenstemming zijn met de algemene gebruiksvoorwaarden van deze website. Deze stemmen werden dan ook ongeldig verklaard. Elke ongeldige stem leidde trouwens tot het verlies een extra -wel geldige- stem voor deze tak.
Al deze geldige stemmen werden verdeeld onder takken waar niet werd valsgespeeld.
(Deze regel werd overigens niet op voorhand bekend gemaakt, om te vermijden dat mensen een andere tak zouden benadelen.)

Na de grondige controle en bijhorende herverdeling, kennen we de winnaar van deze wedstrijd...
Proficiat aan de gidsen en hun leiding! Zij krijgen dubbel dessert op een kampdag naar keuze!

Hieronder staat het definitieve stemresultaat:

Welke tak verdient dubbel dessert tijdens een kampdag naar keuze?

Kapoenen
11% (13 stemmen)